POKE TIME TIEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Time Tiel. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2024 om 19:54 Goed gevulde en veel poke bowl. Rijst is lekker en groenten zijn vers. Het was erg lekker. Bezorging was netjes op tijd.
20 jun 2024 om 23:53 Bezorging liet lang op zich wachten. Het eten was lekker en de hoeveelheid voldoende.
14 jun 2024 om 20:03 Het eten was erg lekker. We hebben meerdere zaken in Tiel geprobeerd, maar dit word ons vaste adres voor poke bowl
1 jun 2024 om 23:28 De lekkerste pokebowls en hele vriendelijke mensen daar! Raad het zeker aan en voor mij is dit m'n vaste tent geworden waar ik altijd m'n pokebowl bestel!
31 mei 2024 om 21:09 2 pokebowls en miniloempia's besteld. De Pokebowls zaten vol met rode kool en klompen rijst die bijna niet klein te krijgen was. Dan maar de loempia's maar helaas waren dat nog ongare deegrolletjes. Jammer want we hebben er lang zat op gewacht.
31 mei 2024 om 6:19 Lekkerste Pokebowl die ik heb gegeten en heb echt veel soorten Pokebowls gegeten. De hotwings waren ook super lekker. Ik ga hier vaker bestellen.
30 mei 2024 om 8:53 20 min eerder al bezorgd dan online bezorgtijd, warm en netjes bezorgd door zeer vriendelijke bezorger. En het eten was prima . Tiel naar Maurik kan dus wel op nette manier
27 mei 2024 om 9:50 Het duurde meer dan 2 uur totdat de bestelling kwam, terwijl de geschatte bezorgtijd tussen 30 - 55 min. zou zijn. Dit vind ik echt veel te lang. Helaas kan ik deze optie ook niet in het dropdown menu kiezen, want deze gaan maar tot 90 min.
24 mei 2024 om 19:21 Heerlijke eten, snelle bezorging. De gyoza was alleen niet echt warm meer. Verder echt super.
24 mei 2024 om 6:20 We vonden de poke bowl heerlijk smaken , de verhouding rijst en toppings was goed. De bezorgtijd was prima. We hadden middel formaat genomen , maar ik kon het net niet helemaal op. Heerlijk gegeten en leuk die tekst op de delsel.
23 mei 2024 om 20:16 Snelle levering, aardige bezorger en op het deksel werd je smakelijk eten gewenst. En dan ook nog een heerlijke poke bowl! Hier komen we terug
22 mei 2024 om 8:02 Het eten was heerlijk, de bezorgtijd iets langer door het slechte weer, maar de bezorger was erg vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.